Lauri Tähkä nähdään keväällä 2022 kahdella isolla areenakeikalla

Lauri Tähkä juhlistaa uutta albumiaan erityislaatuisilla levynjulkaisukeikoilla. Kuvaaja: Ville Juurikkala

Lauri Tähkä nähdään keväällä 2022 kahdella isolla areenakeikalla. Tähkä esiintyy Tampereen uudessa elämyskeskuksessa Tampereen Kannen areenalla lauantaina 26. maaliskuuta ja Turun Gatorade Centerissä lauantaina 2. huhtikuuta. Keikkojen lipunmyynti alkaa perjantaina 12. marraskuuta klo 12.00.
– Kaiken kokemamme jälkeen ihmisillä on palava halu livekeikoille ja meillä kova ikävä yleisöä. Siksi on hienoa päästä tarjoamaan kaksi kunnon showta mahtavissa puitteissa. Nämä konsertit tulevat olemaan erityisiä, koska ne ovat ensi kevään ainoat isot keikkamme. Tunnelma tulee varmasti olemaan korkealla ja tunnelataus vahva, kertoo Lauri Tähkä.
Lauri Tähkän viimeisin albumi Meidän tulevat päivät julkaistiin maaliskuussa 2019. Albumilta julkaistut singlet Mä en pelkääPalavaa vettä ja Mustaherukan tuoksuinen tyttö ovat kahdessa vuodessa nousseet radioiden kestosuosikeiksi ja koko Suomen tuntemiksi klassikoiksi.
Myös tulevalta albumilta on jo saatu kuulla ensimmäiset maistiaiset. Maaliskuussa julkaistu Aavikko on kasvanut nopeasti valtaisaksi radiohitiksi ja palkittu Kuukauden radiobiisinä. Tuorein single Keskiyön Cowboy julkaistiin elokuussa, ja kappale on saanut yleisöltä loistavan vastaanoton.

KONSERTTI:
Lauri Tähkä

La 26.3.2022 Tampereen Kannen areena
Ovet klo 18

La 2.4.2022 Gatorade Center, Turku
Ovet klo 18

LIPUT: 
Myyntiin pe 12.11. klo 12 Lippupisteessä (Tampere) ja Ticketmasterissa (Turku)

Liput Tampereen Kannen areenan konserttiin palvelumaksuineen alk. 58,30 € ja Turun Gatorade Centerin konserttiin palvelumaksuineen alk. 49,50 €.

Konsertteihin on saatavilla myös VIP-paketteja.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.