Sannu utuisen ja heleän popin maisemissa

Sannun tänään julkaistu single Se oot aina ollut sä-kappale on kuulijansa huumaava ja viekotteleva pop-biisi. Studiossa kapellimestarina toiminut tuottaja Nununu on loihtinut biisiin modernin elektronisen äänikuvan, joka vie utuisiin maisemiin ja pitää otteessa viimeisiin säveliin saakka. Rahisevat soundit ja raskaat bassot luovat kontrastia Sannun heleälle lauluäänelle.
Vantaalainen Sannu on kirjoittanut tekstejä lapsesta saakka, mutta aloitti biisien kirjoittamisen vasta vanhemmalla iällä. Kaksi singleä ja yhden EP:n julkaistuaan Sannu otti etäisyyttä musiikin tekemiseen muutamaksi vuodeksi. Se oot aina ollut sä -single onkin nyt Sannulle uuden alku, jolle hän sai sysäyksen kasvettuaan musiikintekijänä ja löydettyään ympärilleen ihmisiä, joiden kanssa asiat loksahtelivat paikoilleen.
– Se oot aina ollut sä -kappaleen julkaisu on itselleni eräänlainen uusi alku artistiurallani. Vaikka olen tehnyt musiikkia jo vuosia, nyt on löytynyt uusi varmempi ote musiikin tekemiseen ja sitä kautta uusia yhteistyökuvioita. Suuri muutos aiempaan onkin yhteistyö Annika Tellon kanssa, jolta sain muun muassa ohjausta kappaleen sanoituksissa. Tuotanto sai myös uutta potkua, kun tuottajaksi löytyi Nununu luovalla ja omaperäisellä tyylillään. Arvostan sitä, että asiat tehdään luovasti ja kokeilevastikin, joten Nununu oli täydellinen henkilö tuottamaan biisini, Sannu kertoo.
Annika Tellon kanssa kirjoittamaansa tekstiä Sannu avaa näin:
– Itse kappale kertoo kaipuusta ja rakkaudesta. Rakastan draamaa, mutta melankoliasta huolimatta en näe kappaletta kovinkaan synkkänä. Aidossa rakkaudessa on aina jotakin kaunista, vaikkei kaksi ihmistä toisiaan lopulta syystä tai toisesta saisikaan.  Liian usein kuitenkin näkee sitä, että tyydytään johonkin epäaitoon. Se harvoin johtaa positiiviseen lopputulokseen. Jos johonkin haluan kappaleella vaikuttaa niin siihen, että antaisimme sydämen johdattaa kenen kanssa elämämme jaamme.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.