Poets of the Fallilta albumikooste Alexander Theatre Sessions

Poets of the Fall -yhtye on ilahduttanut fanejaan kuluvana vuonna julkaisemalla kerran kuukaudessa YouTube-kanavallaan akustisen version jostain yhtyeen tunnetusta hitistä. Kaikki videot on kuvattu Helsingin Aleksanterin Teatterissa. Upeasti mennyt projekti huipentuu tänään perjantaina 11.12. julkaistavaan albumikoosteeseen Alexander Theatre Sessions.
– Alunperin oli tarkoitus tehdä ihan vaan kännykällä videoita YouTube-kanavalle, mutta jotenkin se meille tyypilliseen tapaan sitten paisui ihan tällaisiin mittoihin. Ehkä tuo tämän vuoden juttu olikin sitten vasta ensimmäinen tuotantokausi, yhtyeen solisti Marko Saaresto kertoo.
– Kuluneen vuoden aikana Aleksanterin Teatteri Sessiot -projekti on ollut loistava tapa meille pysyä yhteyksissä meidän kuuntelijoiden kanssa. Joka kuukausi, aina uuden jakson ensi-illan yhteydessä, olemme järjestäneet live chatin fanien kanssa. Niihin on yhtäaikaisesti osallistunut valtava määrä ihmisiä ympäri maailmaa, aikavyöhykkeistä ja kellonajoista piittaamatta. Se on ollut todella hienoa.
Aleksanterin teatterin sessioiden päätösjakso nähdään 11.12. samaan aikaan albumin julkaisun kanssa. Silloin on myös luvassa vuoden viimeinen chat, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan yhtyeen YouTube-kanavalla.
– Projekti alkoi viime vuonna ja kun vuoden 2020 alussa ilmestyneiden kahden ensimmäisen jakson jälkeen kaikki paikat menivät kiinni pandemian vuoksi, videoissa näkyvä tyhjä teatteri tuli yhtäkkiä hyytävän ajankohtaiseksi, Saaresto jatkaa.
Helsingissä vuonna 2003 perustettu Poets of the Fall on julkaissut uransa aikana kahdeksan studioalbumia. Useat levyistä ovat nousseet Suomen virallisen albumilistan kärkeen ja yltäneet platina- tai kultamyyntilukuihin. Yhtye tunnetaan lukuisista radiohiteistä kuten Late Goodbye, Lift, Locking Up the Sun, Cradled in Love ja Carnival of Rust.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.