Lassi Valtonen julkaisee uuden singlen sekä Live EP:n lokakuussa

Lassi Valtonen julkaisee uutta musiikkia. Kuva: Marek Sabogal

Idols -ohjelmasta koko kansan tietoisuuteen noussut laulaja-lauluntekijä Lassi Valtonen julkaisee uuden singlen sekä Live EP:n lokakuun aikana. 8.10. julkaistava single on live-versio Sosiaalinen Panttivanki -studioalbumin kappaleesta Pidän Järkeni. Kuuden kappaleen mittainen EP on puolestaan saman studioalbumin julkaisukonsertista koottu kokonaisuus, jossa artistin vahva laulutulkinta pääsee loistamaan.
Esikoisalbumillaan vuonna 2011 kultaa myynyt Valtonen on päässyt kiinni tuotteliaaseen julkaisutahtiin. Aiemmin keväällä julkaistu Sosiaalinen Panttivanki on ollut hienosti esillä niin radiossa, TV:ssä, YLE:n verkkosivuilla kuin Spotifyn soittolistoillakin. Nyt julkaistavan EP:n jälkeen Valtonen ryhtyy äänittämään seuraavaa studioalbumia.
– Lassin trademark on hänen äänensä, jossa on aina vahvasti tunnetta, ja se pääsee todella oikeuksiinsa tässä live-vedossa. Keikka on rosoinen ja karhea, mutta sitäkin vaikuttavampi. En halunnut siistiä tai korjailla sitä oikeastaan millään tavalla, vaan Lassin kappaleet ja mahtava laulu tulevat tällä tavalla parhaiten esille ja siksi halusimme julkaista nämä kappaleet myös liveversioina, kertoo äänitteen tuottaja Tapio Ylinen.
Idols -ohjelman viidenneltä kaudelta koko kansan tietoisuuteen noussut laulaja-lauluntekijä Lassi Valtonen julkaisi kolmannen albuminsa ”Sosiaalinen panttivanki” huhtikuussa 2021. Kaksi ensimmäistä albumiaan major-levy-yhtiöllä julkaissut Valtonen siirtyi kolmannen albuminsa myötä indie-levy-yhtiöiden kärkikaartia edustavan Eclipse Musicin artistiksi.
Edellinen studioalbumi ”Sosiaalinen panttivanki” oli täysin Valtosen omaa käsialaa ja hänen tähän mennessä omaäänisin julkaisunsa. Uusi Studio Live EP sisältää uusia versioita Sosiaalinen Panttivanki -levyn kappaleista.
Alkuvuodesta julkaistu single ”Syvyyksiin” nousi julkaisuviikollaan useille soittolistoille Spotifyssa ja Apple Musicissa. Samoin teki myös toinen single ”Heikkatie” sekä ”Kuuletko?”-kappale, josta tehty remix yhteistyössä Uusi Fantasian kanssa on ollut menestys soittolistoilla ja radiossa.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.