Palkittu bluestulokas Ina Forsman juhlii tänään synttäreitä All Good –julkaisullaan: – ”All Good on mulle tärkein ja rakkain biisi uudelta levyltä”

Ina Forsman tekee vahvaa uraa ulkomailla ja Suomessa.

Vuonna 2016 omaa nimeään kantavan debyyttialbuminsa julkaissut Ina Forsman on valmistellut tammikuussa julkaistavaa kakkoslevyään täysin uusi vaihde päällä – perinteiset blueskaavat saavat kyytiä, kun Forsman ja suuri orkesteri naittaa groovemusan ja popin tyylillä.
Blues Awards -gaalassa vuoden tulokkaana palkittu Ina on itse asiassa kirjoittanut albumin kahteen otteeseen, ”tyylillen uskollisesti” hukaten kaikki ensimmäiset demot ja kappaleiden aihiot puhelimensa mukana New Yorkin keikkareissulla pari vuotta sitten. Näin jälkikäteen ajatellen se oli ehkä onnenpotkukin, sillä tuleva albumi vie Forsmanin täysin uudelle tasolle. Ensimmäiset makupalat tulevasta saadaan tänään, Ina Forsmanin 24-vuotissyntymäpäivänä, kun All Good -musavideo ja single ovat virallisesti ulkona.
– All Good on mulle tärkein ja rakkain biisi uudelta levyltä. Se kantaa tosi positiivista ja kiitollista sanomaa ja se eroaa tosi paljon muista mun aiemmin kirjoittamista biiseistä. Biisi kertoo mun rakkaudestani musiikkiin ja sen esittämiseen sekä kiitollisuudesta elämää ja sen pieniä ja suuria onnenhippusia, kuin myös alamäkiä kohtaan, Ina luonnehtii.
Yhdysvalloissa alan suositulla Rock And Blues Muse- sivustolla ensi-iltansa saanut ja Toby Wulff Film Productionsin tekemä All Good -video kuvattiin Inan suosikkikaupungissa Berliinissä lystikkäissä tunnelmissa.
– Heiluin ja lauleskelin ympäri kaupunkia punainen prinsessamekko päällä kuin mikäkin kylähullu. Musiikkivideosta tuli rento ja positiivinen, ihan niin kuin biisistäkin, Forsman hymyilee.
Ina Forsman nähdään seuraavaksi kotimaassaan livenä Lohjalla Tapaninpäivän tansseissa ja ensi vuoden puolella Helsingissä 11. tammikuuta. Liput samalla Suomen-levynjulkaisukeikaksi kutsuttavaan iltaan G Livelabissa ovat nyt myynnissä Tiketissä.
Keväällä 2019 Ina suuntaa mittavalleBlues Caravan -kiertueelle ympäri Euroopan yhdessä Katarina Pejakin ja Ally Venablen kanssa. Ensimmäiset 30 keikkaa on jo julkistettu, ja kiertue jatkuu aina ensi vuoden loppuun saakka.

LUE MYÖS: Ina Forsman Takahuone.fi:n haastattelussa 1.3.2016.

KATSO UUSI MUSIIKKIVIDEO:

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.