Hootenanny Freaks julkaisi uuden singlen ”Night Train” – biisin inspiraationa Sons Of Anarchy

Hootenanny Freaks: Pepe Tamminen (laulu), Marko Kuurne (rummut), Marko Leino (basso), Esko Kemell (kitara) ja Aapo Häyrinen (kitara ja koskettimet).

”Night Train” on kolmas singlejulkaisu Hootenanny Freaksin tulevalta albumilta ”Eyes Of The Warrior”. Albumi julkaistaan vuoden 2021 aikana. Idea biisiin tuli laulajan omasta Harley Davidson-harrastuksesta yhdistettynä ”outlaw” teemaiseen tarinaan, joka syntyi Sons Of Anarchy TV-sarjan innoittamana. Night Train ei siis tämän biisin yhteydessä ole juna vaan moottoripyörä.
– Tuli katseltua sarjan kaikki tuotantokaudet aika lyhyen ajan sisällä. Sarja oli sen verran hyvä ja koukuttava, että innoitti biisiin asti kertoo solisti Pepe Tamminen.
Biisi eroaa jonkin verran Hootenanny Freaksin perus linjasta. Tuhtia rock poljentoa ei ole kuitenkaan unohdettu, vaikka esimerkiksi koskettimille on tässä biisissä annettu tilaa normaalia enemmän.Tällä kertaa ei paahdeta kurveja suoriksi vaan kilometrit taittuvat tämän biisin tahdissa hyvällä meiningillä mutkista nauttien.
Vuonna 1997 perustetun Hootenanny Freaksin sointiin vaikuttaa vahvasti 70- ja 80-luvun rock musiikki. Bändi on tähän mennessä julkaissut tulevalta albumiltaan kaksi singleä; ”Isolation” sekä ”Girl on Fire”. Molemmat biisit ovat saaneet paljon positiivista palautetta ympäri maailmaa aina Euroopasta Etelä-Amerikkaan.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.