Memoremains julkaisi Nummirockissa kuvatun musiikkivideon Empire-kappaleelleen

Memoremains-yhtyeessä vaikuttavat laulaja Johanna Ahosen lisäksi Mikko Kujanpää, Aleksi Mäkelä, Aapo Timonen sekä Eemeli Timonen. Kuva: Anssi Leppänen

Disco metallia soittava Memoremains on viime vuosina levittäytynyt kansainvälisen metallikansan tietoisuuteen jyrinällä. Jo The Cost Of Greatness -debyyttialbumillaan miljoonia striimannut yhtye julkaisi viime kuussa uuden albuminsa Pop Metal. Levy näki päivänvalon sopivasti viikkoa ennen yhtyeen keikkaa Nummirockissa, josta on nyt saatavilla videomateriaalia Empire-kappaleen musiikkivideon muodossa.
– Empire-kappaleen musiikkivideo on kuvattu Nummirockissa keikkapäivänä, ja videon on kuvannut sekä editoinut Aarni Visualsin Mikko Parkkonen. Hän onnistui mielestäni taltioimaan hienosti keikan intensiteetin sekä myös sen lämminhenkisen fiiliksen, joka festivaalin ihmisten keskuudessa vallitsi. On myös hienoa, että fanit ja kuulijat ovat videolla mukana, koska ilman heitä ei olisi keikkoja eikä syntyisi tällaisia upeita festivaalikokemuksia, laulaja Johanna Ahonen kertoo.
Nummirockin tunnelmasta nautti täysin rinnoin myös yhtyeen kosketinsoittaja Mikko Kujanpää.
– Nummirock on yksi hienoimpia raskaamman musiikin festareita Suomessa! On tullut oltua useita kertoja yleisön puolella nauttimassa musasta ja nyt oli kunnia-asia kokea se myös lavan toiselta puolelta! Eräs Nummen parhaimpia puolia on sen leirintäalue, jossa väkijoukon rentous ja hyvämielisyys korostuu aina sinne saapuessa. Ihmiset ovat aina hyvällä tuulella ja valmiina fiilistelemään yhteistä oloamme metsän keskellä, Kujanpää kertoo.
Memoremains suuntaa katseensa seuraavaksi kotikylän suunnille, kun yhtye soittaa tänä perjantaina keikan Seinäjoen Ideaparkissa. Katso tapahtuma täältä. Sen jälkeen yhtyeen livemeiningin voi käydä katsastamassa seuraavilla keikoilla:

23.7. – Terwapop, Kuortane
29.7. – Jalaspop, Jalasjärvi
3.9. – Maxim, Kuopio

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.