Transworld Identityltä debyyttilevy maaliskuussa; tuore single ja video Everything Must Burn ulkona nyt

Popedan Lacu Lahtisen ja Mila Bosan perustama yhtye solmi levydiilin Frontiers Music Srl:n kanssa.

Suomalais-englantilainen rock-yhtye Transworld Identity julkaisee pitkän odotuksen jälkeen debyyttialbuminsa. Vuonna 2017 perustetun ja pitkän linjan muusikoista koostuvan T-ID:n esikoislevy on nimeltään Seven Worlds, ja se ilmestyy maaliskuun 17. päivä italialaisen Frontiers Music Srl -levy-yhtiön kautta.
– Olemme äärimmäisen innoissamme yhteistyöstä Frontiersin kanssa. Kyseessä on ensimmäinen albumimme, ja kun sille annetaan tällainen tilaisuus, olla samassa porukassa alan suurten nimien ja lapsuudensankariemme kanssa, se vetää nöyräksi, bändi toteaa.
Transworld Identityn musiikin pohjana on energinen hard rock, ja yhtyeen vankka musiikillinen tausta tuo kappaleisiin tyylikästä ja hyväntuulista draivia. Yhtyeen laulaja Mila Bosalla on pitkä tausta hard rock -coverbändeissä, ja Lacu Lahtinen taas on nähty rummuissa niin legendaarisessa Popedassa kuin Hanoi Rocksissakin. Yhtyeen kitaristi ”Lamppari” on päässyt näyttämään kyntensä esimerkiksi Baby Green- ja Technical Justice -kokoonpanoissa sekä Dave Lindholmin taustalla, ja kosketinsoittaja Junnu on ollut tuttu näky esimerkiksi Muska Babizinin bändissä. T-ID:ssä bassoa soittava multi-instrumentalisti ja Junnun poika Kasperi on ansainnut kannuksiaan esimerkiksi Metallileka-kokoonpanossa. Tulevalta levyltä lohkaistaan nyt single Everything Must Burn, jonka musiikkivideo on nyt katsottavissa.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.