One Desirelta uusi musiikkivideo After You´re Gone -sinkusta

Jo yli kolme miljoonaa kuuntelua Spotifyssä kerännellä Hurt -singlellään kertaheitolla isolle kentälle heilahtanut One Desire julkaisee uuden Midnight Empire -albuminsa 10. huhtikuuta. Esimakua tulevasta saadaan After You’re Gone -singlen julkaisun myötä. Biisiin tehtiin myös musiikkivideo, joka on juuri julkaistu.
One Desire suuntaa jo ennen albumin julkaisua kiertueelle Eurooppaan ja Iso-Britanniaan The Night Flight Orchestran lämmittelijänä, ja tämä reissu alkaa kuudentena maaliskuuta.
Yhtye itse kuvailee tulevaa albumia edeltäjäänsä kypsemmäksi, mutta myös kokeellisemmaksi – silti unohtamatta melodisen hard rockin peruspilareita. After You´re Gone on mainio esimerkki tästä.
– After You´re Gone on laulu siitä, miten rakkauden jälkeen kaipaamasi ihminen tuntuu näyttäytyvän joka paikassa, kaikkialla mihin ikinä menetkin. Kyse on suuresta menetyksestä, Jimmy Westerlund kertoo.
– Tämä biisi on ehdottomasti One Desiren melodisinta osastoa, André Linman lisää.
Albumi äänitettiin parin vuoden aikana 2018–2019, mutta sen julkaisu venyi siksi, että osa biiseistä vaihtui vielä matkan varrella.
– Tämä biisi on vanginnut hyvin sen mitä me olemme ihmisinä, biisinkirjoittajina ja muusikoina. Mitä One Desire on nyt, vuonna 2020, Jimmy toteaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.