Kovaa kamaa suomalaisbändiltä – Black Dreams rokkaa asenteella

Black Dreams- bändi soittaa tummanpuhuvaa bluesheviä.

Black Dreams on Raumalta lähtöisin oleva bändi, joka soittaa bluespohjaista raskasta rockia. Takahuone.fi:n postiluukkuun napsahtaneen tiedonannon mukaan bändin julkaisut ovat saaneet radiosoittoa mukavasti ympäri maailmaa ja bändi teki keväällä 2017 kiertueen Itä-Euroopassa. Nyt Black Dreams on julkaissut uuden singlen nimeltään Kiss the Gun ja biisi on yksinkertaisesti todella kovaa kamaa. Kiss the Gun –biisi kertoo lohdutonta tarinaa naisesta, joka on jo parhaat päivänsä nähnyt. Käytös on sekopäistä ja arvaamatonta, ehkä siksi että kyseinen nainen on elänyt rankan lapsuuden. Kiss the Gun –otsikko sisältää kuitenkin paljon vaihtoehtoisia merkityksiä, ja kuulija voikin muodostaa tekstin, videon ja kansitaiteen perusteella ihan oman näkemyksensä aiheesta.
– Valitsimme tällä kertaa videobiisiksi kappaleen nimeltä Kiss the Gun. Onko se sitten tähänastisista biiseistämme paras? Vaikea sanoa, katsotaan millaista palautetta tulee. Ainakin se perustuu omiin kokemuksiin, on yllättävää millainen sekopäämagneetti tatuoitu pitkätukkainen bändin solisti voi pahimmillaan olla. Ehkä se pahan pojan imago vetää puoleensa ongelmia. Tai sitten se blondi solisti on vain itsekin ihan hullu jätkä haha, sanailee laulaja ja bändin pääasiallinen biisintekijä Juha Kraapo.
Mutta tsekatkaa nyt uudelta musavideolta, minkälaista tykitystä Rauman suunnalta on tarjolla. Black Dreams, olkaa hyvät.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.