Pop-iskelmätähti Olli Heleniuksen Auki-albumi julkaistiin vastoin kaikkia ennakkopäätöksiä

Radioaalloilla muun muassa Nyt ja aina – sekä Valot päälle -singleillään viihtynyt laulaja-lauluntekijä Olli Helenius on julkaissut uuden Auki-albuminsa, pitkäsoiton, jota ei pitänyt koskaan edes syntyä, mutta kohtalo ja varsinkin yleisö päättivät toisin.
– Hieman yllätyksenä itsellenikin sain idean julkaista kokopitkän albumin lukuisten singlejulkaisuiden jälkeen. Vaikka sitä sanotaan, että ’albumeiden aika on ohi’, syväluotaavat kuuntelijapalautteet viimeisen vuoden aikana ovat saaneet ison miehen kyyneliin lukuisia kertoja. Jos musiikilla on näin parantava ja kannustava vaikutus, on mun pakko jatkaa laulujen julkaisemista, Helenius toteaa.
Laaja-alainen biiintekijä flirttailee levyllä eri musiikkityylien kanssa aina ambientista countryyn ja puhtaaseen poppuin, mutta kaiken nivoo kuitenkin yhteen laadukas suorapoljentainen pop-iskelmä. Levyn muhkeasta ulosannista vastaa Olli Heleniuksen livebändi kokonaisuudessaan.
Auki-albumilta on lohkottu myös Tulit-radiosingle, jonka syvin ajatus on puntaroida asioita, jotka tuovat toivoa, rakkautta ja uskoa elämään.
– Tekstin kohde on anonyymi, sillä kukaan ei voi määritellä sitä mikä tuo asia on kullekin. Se voi olla henkilö, joku asia, vaikka uskontokin, Olli luonnehtii.
Olli Helenius on viettänyt kesän keikkataukoa, mutta levyn julkaisun myötä hän on aktivoitunut jälleen myös liverintamalle. Seuraavan kerran Helenius nähdään lavalla Jyväskylässä 21. syyskuuta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.