Herra Ylppö mittavalle kiertueelle Ihmiset-yhtyeen kanssa: – ”Tuntuu lähes epätodelliselta, että nytkö ne keikat todella alkavat”

Kotimaisen rockin suunnannäyttäjä Herra Ylppö suuntaa heinäkuusta alkaen mittavalle Suomea halkovalle kiertueelle Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeestä tuttujen muusikoiden kanssa. Korkean intensiteetin keikoista tunnetun Ylpön odotettu rock-kiertue kaasuttaa kahdenkymmen kaupungin läpi alkaen Turusta Logomon Terassikesästä torstaina 8. heinäkuuta. Keikkojen lipunmyynti on käynnissä esiintymispaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa.
– Tuntuu lähes epätodelliselta, että nytkö ne keikat todella alkavat. Olen innoissani. Toivottavasti myös yleisö. Aion esittää biisejä urani varrelta. Paljon Ihmiset-yhtyeeltä, parit EX-biisit ja parhaita paloja Vain Elämää -ohjelmistostani. Ja pakko paljastaa, että bändinä toimii vanha kunnon Ihmiset-yhtye! Tervetuloa keikoille!”, Herra Ylppö iloitsee.
Alkuvuodesta soolouralle siirtymisestään ilmoittaneen Herra Ylpön kesän ja syksyn keikkakokoonpanossa soittavat Ihmiset eli Hamid Moeini (kitara), Janne Joutsenniemi (basso), Joona Kukkola (koskettimet) ja Jukka ”Kosmo” Kröger (rummut).
Maj Karma, Herra Ylppö & Ihmiset, sekä viimeisimpänä Herra Ylppö & EX -yhtyeitä luotsannut Herra Ylppö on pitkän uransa aikana kerryttänyt useita kulta- ja platinarajoja rikkoneita albumeita. Viimeisimmän Vain Elämää -tuotantokauden versioinneillaan artisti hurmasi suomalaiset ja ylsi huomiota herättäneisiin Spotify-sijoituksiin.

HERRA YLPPÖ keikkailee seuraavasti:

To 8.7. TURKU Logomon Terassikesä
Pe 9.7. KAJAANI Kajaani Fest
Pe 16.7. TAMPERE Kaisla Mustalahti
Pe 23.7. IISALMI Runnirock
La 24.7. TAIVASSALO Sahan Saluuna
Pe 30.7. OULU Qstock
La 31.7. KUOPIO Kuopiorock
Su 1.8. VALKEAKOSKI Kesäkonsertti
To 19.8. HELSINKI Allas Sea Pool
Pe 20.8. TAMPERE Olympia
La 21.8. JOENSUU Kerubin Kesäkonsertti
Pe 27.8. LAUKAA Venetsialaiset
Pe 3.9. LAHTI Möysän Musaklubi
Pe 17.9. PORI Kehräämö
La 18.9. SOMERO Esakallio
To 23.9. KOTKA Konserttitalo
La 25.9. SEINÄJOKI Rytmikorjaamo
Pe 1.10. KOUVOLA House Of Rock
La 2.10. HELSINKI Tavastia
La 9.10. LAPPEENRANTA Nuijamies
La 23.10. VANTAA Vantaa Rock
La 30.10. VAASA Ritz

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.