Together we are strong-tukikonsertti kerää varoja vähävaraisille perheille

Daggerplay on mukana menossa hyvän asian puolesta. Kuva: Christina Timonen.

Lauantaina 2.11 Keravan Bowling & Billiard Garagella järjestettävä hyväntekeväisyyskonsertti kerää varoja ja lahjoituksia Apuna Ry:n avustustyön tueksi. Konsertin lipputulot tilitetään sataprosenttisesti avustustyöhön.
Illan aikana lavalle nousee joukko loistavia muusikoita. Mukana Apuna Ry:n työtä ovat tukemassa muun muassa Nobody, Plastic Tears, No Panic, SundaySong,  Daggerplay ja Sultans of Jungle. Mukana menossa on myös kaksi eri tanssiryhmää, Persikkatytöt sekä Backyard Squat.
Konsertin kaikki tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Apuna Ry:n avustustyön jatkumisen turvaamiseksi. Tilaisuuden järjestää Underground Loyals Ry. Konsertin teemana on Halloween.
Apuna Ry:n avustustyö on korvaamaton tuki yhteiskuntamme vähävaraisille lapsiperheille. Apuna Ry on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö. Yhdistys antaa mm ruoka-, vaate-, kodintarvike-, jouluapua sitä tarvitseville perheille. Jos sinulta löytyy käyttämättömänä vaatteita, kirjoja, leluja tai mitä tahansa lapsiperheeseen sopivaa tavaraa, niin tuo se mukanasi jos haluat lahjoittaa.

TOGETHER WE ARE STRONG

La 2.11 Bowling & Billiard Garage, Lintulammenkatu 18, Kerava
19:00-02:00
Liput: ennakko 7€/ ovelta 10€
Liput ennakko:
ugl@uglry.com
K-18

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.