Poprock-artisti Ränden uusi single kertoo elämän vaikeista valinnoista

Rände on julkaissut uuden singlen Kaksi maailmaa. Kuva: Kuva: Hannu Piirainen

Rände on julkaissut uuden singlen Kaksi maailmaa. Poprock-artistin musiikki saa ajattelemaan syntyjä syviä, mutta toisaalta siihen kuuluu hyvän fiiliksen tuottaminen ja tanssittavuus. llmavan raikas ja melodinen Kaksi maailmaa on toinen lohkaisu artistin keväällä ilmestyvältä viidenneltä albumilta Ei tullut kevätjuhlaa, jonka julkaisijana toimii Milki Records.
Popkappaleen nimi viittaa tilanteeseen, jossa pitäisi valita kahden eri vaihtoehdon välillä.
– Joskus tuntuu siltä, että on matkalla johonkin mitä ei halua, mutta suunnan vaihtaminen tai toisen tien valitseminen ei kuitenkaan ole helppoa. Samalla kuitenkin tietää että tulee selviämään hankalistakin tilanteista, Rände kertoo.
– Biisi syntyi kun asuin Kalliossa pienessä kaksiossa silloisen tyttöystäväni kanssa, soittelin kitaralla taustoja ja lauloimme Kaksi maailmaa -biisiä yhdessä. Nyt myöhemmin kysyin häneltä voisiko hän tulla studiolle laulamaan toisen lauluraidan ja parin treenikerran jälkeen hän suostui, artisti jatkaa. V
astapainoksi synkemmälle tekstille Rände halusi, että kappale on kevyt ja helppo laulaa mukana ja sopii vaikka anthem-tyylisesti hoilattavaksi kuorossa. ”Aika moni on varmasti ollut biisin kuvaamassa tilanteessa, jossa muutosta pitäisi tapahtua, mutta se on hankalaa.
Ränden tulevalta Ei tullut kevätjuhlaa -albumilta on julkaistu aiemmin single Hetkessä, joka sai näkyvyyttä muun muassa Ilta-Sanomissa. Tuottajana levyllä toimii Tapio Heinilä. Laulaja-lauluntekijä on julkaissut aiemmin albumit Liekki (2005), Ei huolta huomisesta (2006), Sanat jotka kirjoitettiin, teot jotka aiheutimme (2008) sekä (tieni ulos) KONTULA (2020, Milki Records). Soolouran lisäksi artisti on vaikuttanut muun muassa yhtyeissä Rod of Moses, GLDN sekä Waves of the Echo.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.