Sky Fighters seilaa stadioneille tähtäävän melodisen poprockin uudella aallolla

Viime vuonna Oulussa perustettu Sky Fighers. Kuvaaja: Ville Rantanen

Viime vuonna Oulussa perustettu Sky Fighers on ottamassa pikavauhdilla paikkansa Suomen uuden aallon poprock-kentällä. Tanakasti suurille areenoille tähtäävä Sky Fighters sai mainiota huomiota jo viime keväänä esimerkiksi Soundissa You Will Find Your Way -esikoissinglensä aikaan, ja nyt laitetaan lisää usvaa putkeen.
Neon Love jatkaa suurien kertosäkeiden ja koukuttavien melodioiden valitulla polulla, jolla on tarkoitus jatkaa alkuvuoden EP-julkaisua kohti.
– Kirjoitin Neon Loven asuessani Prahassa, ja inspiraatio tähän biisin syntyi nimenomaan siitä suurkaupungin sykkeestä. Biisi kertoo nuoren ihmisen elämästä, jossa hän kamppailee oman persoonansa häviämisen kanssa vaikeiden valintojen äärellä, laulaja-kitaristi Samu Väisänen kertoo.
Väisänen kertoo biisin olevan myös yksi ensimmäisistä koskaan Sky Fightersille tehdyistä kappaleista. Musiikillisesti biisi on Sky Fightersille tunnusomaista modernia rockia maustettuna groovaavilla elementeillä
– Halusin tehdä ison kertosäkeen, joka muistuttaa siitä, kuinka elämä on yksisuuntainen matka, ja kaikkien ei tarvitse sopia samaan muottiin. Neon Love käsittelee rakkautta, ystävyyssuhteita ja sen oman polun löytämistä”, Samu jatkaa ja tunnustaa hymyillen sen tosiasian, että taitaa sattua kuulostamaan sillä omalla polullaan joskus myös Samu Haberilta tai Jonne Aaronilta.
Electric Fox Studiolla mestarituottaja Tuomas Kokon johdolla äänitetyn ja miksatun groovaavan modernin rockpalan on masteroinut Chartmakersin Svante Forsbäck.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.