Poets of the Fallin yhdeksäs albumi Ghostlight on nyt julki

Touko-kesäkuussa "Poetseja" on mahdollista nähdä harvinaisilla Suomen keikoilla. Kuva: Tiia Öhman

Kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiimme lukeutuva Poets of the Fall on julkaissut  yhdeksännen studioalbuminsa Ghostlight. Levyltä on saatu kuulla ennakkoon single Requiem for My Harlequin.
Ghostlight on Poets of the Fallin kolmannen albumitrilogian päätösosa, joka saattaa loppuun Signs of Life -debyyttilevyn aloittaman narratiivin. Uudella levyllä kuullaan Poets of the Fallille ominaiseen tyyliin sekä dramaattista melodista rockia että massiivisia, sykähdyttäviä balladeja. ”Olemme pyrkineet kuvaamaan kappaleissa synkätkin asiat useista näkökulmista tarkasteltuna niin lyyrisesti kuin musiikillisestikin, tavoitteena luoda uusia ajattelun polkuja sekä toivoa. Ghostlight on valoa ja voimaa”, solisti Marko Saaresto summaa.
Touko-kesäkuussa Poets of the Fall on mahdollista nähdä harvinaisilla Suomen keikoilla. Yhtye esiintyy Lahden Finlandia-klubilla 20.5., levynjulkaisukeikka järjestetään Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla 27.5. ja 3.6. on Seinäjoen Rytmikorjaamon vuoro.
Useilla kulta- ja platinalevyillä sekä muun muassa Emma Gaalassa ja MTV Europe Music Awardseissa palkittu Poets of the Fall on poikkeuksellinen bändi. Saareston, Olli Tukiaisen ja Markus Kaarlosen perustama kokoonpano on toiminut alusta alkaen itsenäisesti oman levy-yhtiönsä kautta, nousten siitä huolimatta pitkäkestoiseen kansainväliseen suosioon. Carnival of RustLate Goodbye, Lift ja War-hiteillään läpimurron tehnyt ryhmä kiertää aktiivisesti ympäri maailmaa. Toukokuun alussa he keikkailevat Englannissa ja Irlannissa, ja syksyksi on luvassa reilun kuukauden kestävä Euroopan-kiertue.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.