Mika Ikosen levoton sydän pääsee irti – uusi EP julki

Ahkeraan tahtiin uutta materiaalia julkaiseva Mika Ikonen yllättää tällä kertaa juurevalla kolmen uuden kappaleen setillä, jotka hän kävi äänittämässä bändinsä kanssa trendikkäästi maaseudun rauhassa monien maamme ykkösartistien ylistämässä Aspen Ranch Studiossa. Koronakeikkatauon aikana Mikalla on ollut aikaa säveltää uutta musiikkia, ja sen taltiointikin oli luontevaa tehdä metsän keskellä.
Levoton sydän on Mika Ikosen kolmas EP-julkaisu tänä vuonna ja se esittelee monipuolisesta laulunkirjoittajasta uuden puolen. EP:n nimibiisi Levoton sydän on nimestään huolimatta levollinen ja herkkä rakkauslaulu. Kaikki EP:n kolme biisiä ovat Mika Ikosen säveltämiä ja Hannu Sormusen (Robin, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Tiktak, Anna Eriksson, Remu & Hurriganes) tuottamia.
– Mä olen ollut aina levoton sielu ja tässä biisissä onnistuin kuvaamaan sen, mitä koti ja rakkaus minulle merkitsee. Me ollaan kaikki vähän laivoja, mutta ilman maata elämä on vain ajelehtimista vailla päämäärää. Olen onnekseni löytänyt vankkaa maata jalkojeni alle ja paikan minne palata, kertoo laulaja-lauluntekijä Mika Ikonen uudesta kappaleesta.
EP:n kaksi muuta kappaletta, Mun viimeinen ja Vierelläsi, ovat Mikan luonteelle ominaisesti energisempiä. Mun viimeinen hakee vaikutteita ”amerikan iskelmästä”, eli country-musiikista ja Vierelläsi-kappaleessa soivat kitarat kaihoisasti kuin J. Karjalaisella konsanaan.

Levoton sydän EP/single julkaistaan perjantaina 14.8.2020 ja sitä juhlistaakseen Mika esiintyy bändeineen Hyvinkään kirjastoaukiolla perjantai-iltana klo 22.00.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.