Kinaretin Hahmo-kappale kertoo raastavaa tarinaa yhteisön ulkopuolelle jäämisestä

Ihmiskunnalla on tänä päivänä käsissään ensimmäistä kertaa historiassaan työkalut, joilla rakentaa yhteisöllisyyttä. Silti osoitamme voimiamme sysäämällä meille sopimattomia ihmisiä ulkopuolelle. Säälimättä, pitäen sitä oikeutenamme. Kiusaaminen ei enää rajoitu kouluihin tai työpaikoille, vaan siitä on muodostunut globaali, digitaalinen tapa toimia.
Kinaretin Hahmo-kappale kertoo raastavaa tarinaa yhteisön ulkopuolelle jäämisestä. Jokainen, joka on sen kokenut tulee löytämään itsensä kappaleen riveiltä. Jokaiselle meistä tulee elämässä vastaan tilanne, jossa me joko puutumme tai jätämme puuttumatta näkemiimme vääryyksiin. Väärät valinnat ja seuraukset jatkavat matkaansa rinnallamme läpi elämän. Mutta niin tekevät myös oikeat teotkin.

Kuka?
Juho Kinaret on laulaja-lauluntekijä, jolla on takana jo parin tuhannen keikan kansainvälinen ura lähinnä Wentus Blues Bandin solistina. Vuonna 2017 Kinaret julkaisi ensimmäisen suomenkielisen levynsä Himanka. Kakkosalbumi Hahmo julkaistaan 2020.

Artisti kommentoi:
Musiikki on sellainen asia, joka on kulkenut aina vahvasti mukana elämässä. Jonkinlainen sisäinen tarve on ollut toteuttaa ja ilmaista itseä musiikin kautta ja päästä esittämään sitä yleisölle – halua tulla musiikin kautta ymmärretyksi.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.