Uuden ajan kohtalokasta poppia taikova Chione julkaisi uuden singlen Paradise

Viimeksi rakkaudesta Madness of the Gods -singlellään laulanut Chione alias Mari Makkonen seilaa uudella singlellään syvää draamaa tihkuvissa tunnelmissa. Amy Winehousen kaltaista fiilistä henkivä Paradise löysi tiensä keskeneräisten kappaleiden pinkasta vuosien jälkeen viimeinkin fanien kuultavaksi tyylikkään lyriikkavideon saattelemana. Kappale saa myöhemmin seurakseen myös virallisen musiikkivideon.
”Paradise on oma sävellykseni, jonka olen myös sanoittanut. Kirjoitin kappaleen jo vuosia sitten, mutta se jäi pöytälaatikkoon muhimaan. Löysin sen vasta vähän aikaa sitten uudestaan ja päätin että siitä tulee seuraava sinkku. Paradisen sanoitusten inspiraatio löytyi lyhyesti sanottuna draamasta. Draamakuningattarista ja -kuninkaista”, Chione kertoo.
Kappaleen viimeistelyyn ja tuotantoon yhteistyökumppaniksi valikoitui jo aikaisemmillakin julkaisuilla mukana ollut studiovelho Heikki Marttila, jonka kädenjälki on kuultavissa miksauksen ja masteroinnin lisäksi kappaleen sovituksessa. Rumpalina kappaleella on Mikko Leinonen ja kitaroissa Heikki Marttila sekä Pertti Feller.
Lontoon Point Blank Music Schoolista sekä Laajasalon opiston laulusolistilinjalta valmistuneen artistin tuotanto koostuu pääosin englanninkielisestä indie-vivahteisesta popista. Aikaisemmat singlet, kuten Hey You! sekä Highway ovat saaneet huomiota myös ulkomaiden radioaalloilla. Pari vuotta sitten julkaistu single Bohemian taas on kerännyt jo yli 150 000 toistokertaa.
Uuden musiikin julkaisun ohella Chione tekee myös keikkoja akustisella kokoonpanolla, jolloin mukana kitaroiden varressa ovat Eetu Pesonen ja Jan Vester. Trion livemeiningin voi käydä tarkastamassa tänään Muuramen Ravintola Muurmannissa. Seuraava julkinen keikka on vappuaattona Oulaisten Tuoppi Pubissa.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.