Lordin odotettu streamkeikka perjantaina: – ”Haluamme tarjota fanikunnallemme jotain todella erityistä

Euroviisuvoittonsa 14-vuotispäivää tällä viikolla juhliva hardrock-yhtye Lordi valmistautuu parhaillaan perjantaina koittavaan livestream-keikkaansa. Hirviöryhmä kokoontuu Mr. Lordin kotikonnuille Napapiirille, jossa bändi soittaa kolmetuntisen streamshown.
Vaikka nettikeikka saattaa vaikuttaa ulospäin helpolta hommalta, Lordille streamiin valmistautuminen on aiheuttanut normaalia enemmän tekemistä.
– Haluamme tarjota koronan kurittamalle fanikunnallemme jotain todella erityistä. Siksi fanimme ovat saaneet päättää suurimman osan keikalla soitettavista kappaleista. Listalle päätyi paljon biisejä, joita emme normaalisti soita livenä. Keikalla kuullaan esimerkiksi Kalmageddon, joka on edellisen kerran soitettu livenä vuonna 2004 ja Dingo-cover The House, joka soitetaan suorana nyt ensimmäistä kertaa koskaan. Lupaan, että teemme parhaamme ettemme mokaisi, nauraa bändin vokalisti Mr. Lordi eli Tomi Putaansuu.
Mr. Lordi on seurannut aktiivisesti koronan musiikkialalle tuomia haasteita. Monet artistit ovat soittaneet nettikeikkoja, osa ilmaiseksi, osa maksua vastaan. Katseluoikeus Lordin streamiin maksaa 12 euroa.
– Me tahdomme aina antaa faneillemme laatua. Se tarkoittaa sitä, että käytämme toteutukseen ammattimaista tuotantoyhtiötä ja omaa crewtamme, jotka saavat työstään ansaitsemansa korvauksen.
– Mutta olemme pitäneet huolta siitä, että yleisö saa rahalleen vastinetta ja enemmänkin. Olemme esimerkiksi kuvanneet shown sisään minidokumentin, jossa esittelen faneillemme Lordin historiaan kuuluvia paikkoja ja ihmisiä Rovaniemellä. Vierailemme esimerkiksi omalla työhuoneellani, ekalla treenikämpälläni, Lordin aukiolla ja monessa muussa Lordi-faneja kiinnostavassa paikassa.
Shown aikana nähdään myös videotervehdyksiä bändin muusikkoystäviltä ympäri maailmaa.
– Tämä tilanne yhdistää kaikkia. Yhtä lailla niin Udo Dirkschneider, Bruce Kulick, Jean Beauvoir kuin meikäläinenkin odotamme aikaa, jolloin pääsemme taas livenä lähelle fanejamme.
Yksi Lordin Scream Stream – Scarctic Circle Gathering -keikan kantavista ideoista onkin tuoda koko Lordi-perhe yhteen edes yhden illan ajaksi.
– Odotan malttamattomana, sillä ennakkotietojen mukaan lippuja on myyty joka puolelle maailmaa, ja saamme mukaan faneja aina Etelä-Amerikkaa ja Australiaa myöten.
– Siinä missä faneillamme on ollut ikävä meitä Killectour-kiertueemme jäätyä kesken, myös me kaipaamme heitä. On vitun siistiä saada heidät virtuaalisesti mukaan tähän iltaan, jonka takuulla muistamme lopun elämäämme, Mr. Lordi summaa.
Lordi Scream Stream – Scarctic Circle Gathering
Pe 22.5.2020
Klo 22.00 (Suomen aikaa)

Stream: keikalla.fi
Liput: 12,00€ osoitteesta lippu.fi.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.