Uuden Landola-kappaleen julkaiseva Annika Nord rakastaa esiintymistä: – ”Keikkailu vei täysin mun sydämen!”

150 keikan vuosivauhtia esiintyvä, debyyttialbumiaan valmisteleva muusikko, jota edes murtunut ranne ei pysäyttänyt. Kitaristi-laulaja Annika Nord julkaisee 13.6 uuden Landola-kappaleensa, josta julkaistaan myös musiikkivideo kesäkuun lopussa. Edellisen singlensä herkkä tulkinta väistyy sivuun, kun Annikan räväkämpi rokkimimmipuoli pääsee uuden, kesäisen rallattelun myötä vauhtiin.
Kun kaksikymppinen Annika Nord nappasi kitaran selkäänsä ja kävi koputtamassa Turun baarien ovia kyselemässä keikkaa, hän ei osannut aavistaa, että hän viisi vuotta myöhemmin olisi päätoiminen esiintyvä artisti.
– Keikkailu vei täysin mun sydämen! Yleisö uskoi minuun, vaikka olin ujo ja vähän hukassa. Akustinen kitara ja laulu, se on parasta mitä on. Siksi on nyt kunnia-asia saada julkaista kappaleeni Landolasta, Suomen suurimmasta ja vanhimmasta kitaramerkistä, Annika Nord kertoo.
Landola on kertomus lapsuudesta ja musiikista. Uusi kappale tuo myös mieleen seikkailut lapsuudenkodin pihapiirissä, naapurin lapset ja ystäväkirjat.
– Niissä oli kohtana haaveammatti, Annika muistelee.
– Mulle oli ihan päivänselvää, että minusta tulee laulaja. Lempijuttujani olivat Kirka, Spice Girls ja myöhemmin Nylon Beat. Olin täysin varma, että kaikkien mun kavereiden haaveammatti on myös laulaja ja yllätyin, kun ei ollutkaan niin.
Annikan tulevan albumin työstäminen on tullut vaikeuksien kautta voittoon. Lumilautaillessa murtunut ranne oli katkaista muusikon uran heti alkuun. Hänen sinnikkyytensä kuitenkin palkittiin.
– Landola-kertosäkeen kirjoitin, kun olin ikuisuudelta tuntuvan keikkatauon jälkeen saanut kuntoutettua kättäni niin, että pääsin taas soittamaan kitaraa. Osasin taas arvostaa soittohommia uudella tavalla, kun olin joutunut elämään ilman niitä. Eikö se niin mene, että sitä oppii arvostamaan monia asioita vasta kun menettää?

Teksti: Jutta Vetter / Bubblypink Music

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.