Rimbacher julkaisi unelmia hipovan singlensä Chasing Ghosts – Studioalbumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna

Rimbacher on: Niko Rimbacher - laulu, Osku "Sticky" Kilpi - kitarat ja taustalaulu, Jim "Jimbo" Heikkinen - kitarat ja taustalaulu, Reisca Morani - bassokitara ja taustalaulu, Pauli Skrikberg - rummut. Kuva: Milla Kilpi

Rimbacher on Jyväskylästä ponnistava rockbändi, joka nojaa biiseissään perinteisiin kasarirockin kulmakiviin. Bändin keulahahmo Niko Rimbacher menestyi The Voice Of Finlandissa Michael Monroen tiimissä, ja yhteistyö Monroen kanssa on jatkunut myös ohjelman jälkeen. Laulajansa sukunimestä nimensä ottanut bändi kuitenkin painottaa, ettei kyse ole sooloprojektista, vaan tasavertaisesta ja yhteen hiileen puhaltavasta rock-rykmentistä.
Siinä missä bändin edellinen single Cocaine Eyes & Nicotine Stains oli turboahdetun aussirockin ja 80-luvun tukkahevin ristisiitos, nyt julkaistava Chasing Ghosts on astetta kevyemmällä ja ilmavammalla poljennolla sykkivä riffien täyteinen rock-iloittelu.
– Kappaleen sanoitukset kertovat siitä tunteesta, kun unelmien ja tavoitteiden saavuttaminen saa vain janoamaan lisää huippufiiliksiä ilman, että koskaan olisi tyytyväinen pitkässä juoksussa. Kertoja kuitenkin on tiedostanut, ettei noiden fiilisten jatkuva saavuttaminen ole tae onnellisuudelle, vaikka on tottunutkin kaavamaisesti aina niitä tavoittelemaan, biisin sanoittaja Reisca Morani kertoo.
Myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta täyspitkältä albumilta poimittujen sinkkujen voimin Rimbacher suuntaa kohti pikkuhiljaa aukeavia keikkalavoja.
– En malta odottaa, että päästään taas nousemaan lavalle! Viime kerta oli edellisen sinkkumme julkaisukeikka Jyväskylän Popparissa marraskuussa juuri ennen kuin paikat menivät taas kiinni. Sen jälkeen olemme käyttäneet ajan hyödyksemme. Olemme keskittyneet livesettimme hiomiseen ja debyyttialbumimme viimeistelyyn. Välillä kuitenkin inspiraatio on iskenyt, ja olemme päätyneet säveltämään uusia biisejä, Niko naurahtaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.