Markus Vanhala ja Hannes Kett yhdistivät voimansa Oceanhoarsen Bark At The Moon -#ozztober-ilottelussa

Ozzy Osbournen Bark At The Moon -megahitti laitettiin treenikämpällä uuteen uskoon suomalaisvoimin. Kuvat ja video: Arto Lindén

Jo perinteeksi muodostunut Oceanhoarsen #ozztober-coveryllätys on julkaistu! Tällä kertaa käsittelyssä on Ozzy Osbournen Bark At The Moon -megahitti, joka laitettiin uuteen uskooon Omnium Gatherumin ja Insomiumin kitaravelhon Markus Vanhalan sekä suoraan Shiraz Lanen albumin äänityksistä videon kuvauksiin saapuneen Hannes Kettin kanssa. Biisi julkaistaan vain YouTube-videona, jonka voi nyt katsastaa täältä. Videosta vastasi Arto Lindén.
– Tällä kertaa #ozztober-teemabiisiksi valikoitui itseoikeutetusti todellinen halloween-spesiaali! Nyt mennään korkealta ja kovaa, Oceanhorsen Jyri Helko kiteyttää.
Tuttuun tapaan livenä purkkiin -tyyppisenä ilotteluna taltioitu hetki oli kaikille hauska ilta.
– Kun Oceanhoarset kysyivät, että mitenköhän Ozzy irtoaisi, luonnollisesti vastaus oli KYLLÄ! Mikäs sen parempaa kuin hengailla frendien kanssa ja jammailla menemään, kun yön loitsut ja pedot odottelevat kulman takana… Nauttikaa, kaikki hämärän ystävät, Hannes Kett sanoo.
– Olen ollut aina iso Ozzy-fanipoika, mukaan lukien hänen kitaristinsa, joten päätöstä lähteä mukaan ei tarvinnut pähkäillä. Jake E. Lee -hommat Randy Rhoads polka dot -kitaralla on juuri sopivan epätavallista? Puhdasta iloa!, Markus Vanhala lisää.