Uutta musiikkia julkaiseva entinen Idols-tähti Katri Ylander IS:lle: ”Haluan hyödyntää laulamisen lahjaa, joka minulle on annettu”

Katri Ylander palaa musabisnekseen. Uusi sinkkubiisi julkaistaan perjantaina. Kuva: Katri Ylanderin Facebook-sivut

Vieläkö muistat Katri Ylanderin, tuon vuonna 2005 Idols-ohjelmassa ihastuttaneen laulajan?
No, ei hätää jos et muista, sillä Ylander on viime vuosina viettänyt hiljaiseloa musiikkihommista elättäen itsensä tarjoilijana. Nyt Suomen musabisneksen vahva taustatekijä Kari Hynninen on kiinnittänyt Ylanderin levy-yhtiönsä KHY Suomen Musiikin talliin ja näin Ylander palaa estradeille vuosien tauon jälkeen. Ylanderin perjantaina julkaistava paluusingle on nimeltään Sinä pärjäät ja se on Sami Kurpan säveltämä ja Lotta Salosen ja Johanna Vikstenin sanoittama kappale, jonka Ylander tulkitsee. Comeback lähti liikkeelle, kun Hynninen laittoi viestin Ylanderille kysellen vieläkö hänellä on kiinnostusta laulaa.
Ylander kertoi paluufiiliksistä Ilta-Sanomille seuraavasti:
– Sanoin heti, että totta kai! Viime vuosien aikana olen ymmärtänyt, että haluan hyödyntää laulamisen lahjaa, joka minulle on annettu. Nyt on oikea hetki tulla takaisi, Ylander sanoi.
Silloin kun Ylander oli mukana Idolsissa, niin vielä tuolloinen ohjelma oli erittäin seurattu ja hypetys esiintyjien ympärillä oli sen mukaista.
– Tajusin vasta silloin, että miten iso vaikutus televisiolla on. Se oli aikamoinen shokki, kun näki ensimmäisen kerran kaikki ihmiset, Ylander muisteli IS:n haastattelussa.
Helppoa pikajulkisuus ja suosio ei tuolloin nuorelle naiselle ollut.
– Kadotin itseni isojen levy-yhtiöiden pyörityksessä, ja oma identiteetti oli pitkään hukassa. Asiat tapahtuivat niin nopeasti, että oli vaikea pysyä perässä

Lue täältä IS:n juttu Katri Ylanderista

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.