Joonas Suokas julkaisi Haluun löytää sut uudestaan -singlensä

Joonas Suokasin uutuusbiisi Haluun löytää sut uudestaan vie ihmisen hetkeen, jossa hän on alastomimmillaan yksinäisyyden ja kaipuun edessä. Tamperelaissyntyinen itseoppinut muusikko sai taltioitua puhtaaksi suomipopiksi hioutuneeseen biisiin tunnelman suoraan omasta elämästään.
– Haluun löytää sut uudestaan syntyi aika lailla vahingossa, kuin itsestään. Takana oli pitkä eroprosessi ja tuohon aikaan alkoholia kului runsaasti, Joonas kertoo.
Eräänä viikonloppuna baarissa vietetyn rymyillan jälkeen hän kampesi väsyneenä suihkuun, jossa kyseisen biisin kertosäe kirjoitti itse itsensä.
– Suihkussa ollessani aloin hyräillä kyseisen biisin kertosäettä ja mietin mielessäni, että tässähän olisi aivan järisyttävän hyvä ja ’potkiva’ kertosäe biisille. Tempasin pyyhkeen päälle, kitaran käteen, ja tuntia myöhemmin sävellys sekä laulumelodiat olivat valmiit.
Samaisen illan aikana syntyi myös puolet sanoituksista, kunnes Suokaksen pää alkoi lyödä tyhjää.
– Seuraavana päivänä soitin hyvälle ystävälleni Joel Virtaselle, että nyt tarvitaan sanotuksen kanssa apua. Joel tuli samana päivänä minun luokseni ja teksti painettiin kasaan. Biisi oli sitä myöden valmis,  Joonas jatkaa.

https://open.spotify.com/track/1E6AQPK4BBD7lBz6F4twYM?si=sds_ZrtKQSuxJVuP2NvtBw

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.