Sooloalbumiinsa valmistautuva Sampsa Astala tuo vastavoimaa korona-aikaan Kaikki huutaa jee! -singlellään

Ensimmäisen suomenkielisen sooloalbuminsa pian julkaiseva rock-musiikin moniottelija Sampsa Astala nostattaa paikoin musiikkialalle ankeitakin tunnelmia Kaikki huutaa jee! -singlellään, jonka huudahdus on paljon muutakin kuin vain kasa sanoja.
”Se on myös elämänasenne. Mulle se tarkoittaa et oon oma itseni, otan hetkestä kiinni, ja en välitä mitä muut ajattelee. Otin reilu vuosi sitten ’JEE!’ tatuoinnin rystysiin. Näin pystyn välittämään positiivista ’jee-asennetta” ilman fyysistä kontaktia, mikä näin korona-aikana on suotavaa”, Sampsa Astala kertoo.
Biisi meni Spotifyssä useammallekin soittolistalle, ja niin sanottua diskompaa Sampsaa edustavan biisin takaa löytyykin tuottaja Janne Oinaksen taikasauvan heilahdus. Muun muassa Samuli Edelmannin, Juha Tapio ja Suvi Teräsniskan kanssa hittejä kasannut Oinas soittaa myös suurimman osan soittimista, Sampo Haapaniemi on rummuissa ja Anne Tallgren saksofonissa.
Muun muassa Mötikkä-yhtyeen keulakuvana sekä Lordin rumpalina tutuksi tulleen Sampsa Astalan sooloalbumin tarkka julkaisupäivä paljastetaan pian.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.