Tommi Kaleniuksen uusi single ”Voittaja” luo myötätuntoa ja näköalaa näköalattomuuden keskelle

Yhteensä viisi albumia julkaissut Tommi Kalenius on monista yhteyksistä tunnettu live-artisti. Kuva: Ville Huuri

Laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius julkaisee uuden singlen huomenna perjantaina 30. syyskuuta. Voittaja on syntynyt keskellä elämää, kun on eletty niin, että kyynärpäissä tuntuu. Single on omistettu voittajatarinoille, jotka usein jäävät kirjoittamatta – myötätuntoa ja kaiken tarkoituksellisuutta nöyrästi alleviivaten.
Tarttuvan pop-melodiikan ja eteenpäin sykkivän musiikillisen ilmeen artisti on luonut yhdessä maan menestyneimpiin tuottajiin lukeutuvan Ilkka Wirtasen kanssa.
Uudella singlellään Kalenius astuu musiikillisessa ilmaisussaan takaisin bändisoinnin suuntaan. Sellaisena muistetaan hänen paljon radiossa soineet hittinsä, jotka esittelivät yleisölle tarttuvia melodioita ja koskettavia tekstejä tekevän sielukkaan lauluntekijän.
Musiikillinen polku onkin kaartanut moneen suuntaan ja omien julkaisujen lisäksi kappaleita on syntynyt, ja syntyy edelleen, lukuisille artisteille ja yhtyeille (mm. Vicky RostiJari Sillanpää ja tv-formaattien, kuten The Voice of Finlandin ja Idolsin esittelemille artisteille). Omilla julkaisuilla on jatkumoa jo kahden vuosikymmenen ajalta, eikä musiikillisen löytöretkeilijän uteliaisuus ole ehtymässä. Voittaja-kappaleesta julkaistaan myös Albert Aino Erosen toteuttama animoitu musiikkivideo torstaina 6. lokakuuta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.