Tuhat poikaystävää on Lilin & Lunan vastaus iänikuisille naistenkaatobiiseille

Lili & Luna on Leena Tirrosen ja Sanni Savolaisen muodostama countrypop-duo. Kuvaaja: Juuli Aschan / Muud Creative

Lili & Luna on Leena Tirrosen ja tämän siskontyttö Sanni Savolaisen muodostama uusi ja raikas countrypop-duo. Loppukesästä 2020 ensisinglensä Kolme kaljaa ja kaupunkiin julkaisseelta yhtyeeltä on ehtinyt toistaiseksi ilmestyä kolme omaa sinkkua, jotka ovat soineet laajalti radioissa ja löytäneet tiensä myös ihmisten omille soittolistoille. Suurelle yleisölle Leena ja Sanni tulivat tutuiksi viimeistään Vain elämää -ohjelman viime kaudelta, jossa he esittivät Stigin rinnalla ikimuistoisen version Reino Nordinin Kato mua silmiin -hitistä.
Nyt yhtye valmistautuu tuottajansa Joel Melasniemen kanssa lokakuussa 2021 ilmestyvän debyyttialbuminsa julkaisuun. Sitä ennen tulevalta albumilta lohkaistaan 28. toukokuuta ilmestyvä single Tuhat poikaystävää.
– Me ollaan kuultu aivan liikaa biisejä siitä, kuinka monta naista mies voi kaataa. Ny on aika kääntää asetelma päälaelleenJätetään  siis kyyneleet ja häpeä kotiin, vedetään lempparivaatteet päälle ja poljetaan tanssilattiaa niin perkuleesti. Kunhan se ei satuta ketään, anna mennä vaan. Tee just sitä, mikä hyvältä tuntuu. Vihaajat vihaa ja rakastajat rakastaa!, yhtye kertoo.

1 Comment

  1. Aika hauskakin ralli, lisää kantria pintaa, banjo ja stemmat ei riitä Lisää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.