Lordille oma kummitusjuna Tivoli Sariolaan – Junan esittelevä uusi Borderline on täysiverinen kasaripläjäys

Viime kuussa Abracadaver / Beast of Both Worlds -tuplasinglensä julkaissut Lordi loikkaa nyt jälleen täysin eri maailmaan. Seitsemän albumin Lordiversity-jättiläisen 26. marraskuuta julkaiseva Lordi virittäytyy halloweenin aikaan Borderline-singlellään, jonka video vie katsojat todelliseen kummitusjunaan. Videon kauhuefekteistä ja ohjauksesta vastaa itse Mr. Lordi.
Ensi keväästä lähtien kauhun ystävillä on mahdollisuus päästä myös itse tuon junan kyytiin, kun Lordin oma kummitusjuna kiertää perinteikkään Tivoli Sariolan matkassa ympäri maata.
– Kummitusjuna on Tivoli Sariolan, ja se se sai nyt totaalisen muodonmuutooksen, joka noudattaa Lordin teemaa. Juna niin sanotusti lordifioitiin, Mr. Lordi toteaa.
Hän jatkaa kyseessä olevan myös melkoinen kunnia rovaniemeläiselle muusikolle, sillä mikään muu rockbändi maailmassa ei omaa omaa kummitusjunaansa.
Borderlinen ”b-puolena” julkaistiin samalta Humanimals-albumilta löytyvä Girl in a Suitcase -biisi.
Kaikki tulevat uutuusalbumit eli Skeletric Dinosaur, Superflytrap, The Masterbeast, Abusement Park, Humanimals, Abracadaver and Spooky Sextravaganza julkaistaan seitsemän cd:n ja lp:n erilaisina kokonaisuuksina 26. marraskuuta. Lordiversity-jättipaketin eri albumit julkaistaan ripotellen myös erillisinä tämän jälkeen, näistä nyt julkaistuihin sinkkuihin liittyvä Abracadaver-levy julkaistaan digitaalisesti 10. joulukuuta.
Lordi suuntaa ensi maaliskuussa Euroopan-kiertueelle Sabatonin ja The HU:n kanssa. Kiertue alkaa maaliskuun 4. Oslosta ja päättyy Kuopioon ja Helsinkiin 8.-9. huhtikuuta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.