Vesta julkaisi tänään uuden singlen Ei yksin tarvii uskaltaa

Omaleimaisesta, sielukkaasta popmusiikistaan tunnettu Vesta julkaisi uutta musiikkia. Kuva: Andre Pozusis

Debyyttialbumillaan vakuuttanut Vesta julkaisi tänään uuden singlen Ei yksin tarvii uskaltaaEi yksin tarvii uskaltaa on Vestan sanoittama ja säveltämä ja sen tuotannosta vastaa Matti Ahopelto, jonka kanssa Vesta työstää myöhemmin julkaistavaa Uskon tulevaan –kakkosalbumiaan.
– Ei yksin tarvii uskaltaa on kutsu seikkailuun ja muistutus piinaavan pitkän eristyksen jälkeen yhdessä kokemisen voimasta. Biisi on samalla henkilökohtainen hyppy pää edellä aallokkoon – uuteen seikkailuun musiikillisesti, Vesta avaa kappalettaan.
Vestan kehuttu platinaa myynyt debyyttialbumi Lohtulauseita julkaistiin maaliskuussa 2018 ja nousi suoraan Suomen albumilistan ykköseksi. Albumin kappaleista Ota varovasti on striimannut yli 10 miljoonaa ja Sun katuTurvallista sotaa sekä Lohtulauseita ovat striimanneet platinaa ja kultaa. Omaleimaisesta, sielukkaasta popmusiikistaan tunnettu Vesta palkittiin helmikuussa 2019 Vuoden tulokas -Emmalla. Vestan edellinen single, Benjaminin kanssa julkaistu duetto Kunnes sammutaan julkaistiin kesäkuussa ja se nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn top10 joukkoon.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.