Neiti Rubinstein avasi biisihanat Rakasta mua! -singlellä: – ”Biisi kertoo omassa elämässään pahasti hukassa olevasta sarjarakastujasta”

Viimeisimpänä Eläköön kauneus -albuminsa julkaissut Neiti Rubinstein on valmistellut koronahiljaisuudessa mainion nipun uusia biisejä, joista ensimmäinen, Spotifyn Suomirock tänään -listaltakin löytyvä Rakasta mua! on nyt julkaistu. Yleisesti tahmeat korona-ajat toimivat bändille hyvänä sytykkeenä avata jälleen biisihanat, ja nyt julkaistu single onkin ensimmäinen uusi Neiti Rubinstein -julkaisu liki kahteen vuoteen.
Lavealla suomirock-pensselillä operoiva bändi on jo aiemmin solahtanut mukavasti esimerkiksi Kauko Röyhkän, Tuomari Nurmion tai CMX:n jalanjälkiin, ja Rakasta mua! -singlellä hiippaillaan myös Don Huonojen musiikillisissa saappaissa. Laulaja-kitaristi Jussi Ahokas toteaa uutuusbiisin olevan orkesterin kipakkaa osastoa:
– Tyylillisesti Rakasta mua! pelaa suomirockin laveassa kaukalossa sen ärhäkintä laitaa kolistellen. Biisi pohjautuu vahvaan rytmiin säkeistön melodisen anomisen vuorotellen kertosäkeen takovan vaatimuksen kanssa, hän muotoilee.
Kevätauringon saapuessa ja ihmisten käpyrauhasten villiintyessä erilaiset ihastumisen ja rakastumisen tunteet nousevat helposti pintaan. Rakasta mua! -sinkulla on kuitenkin menty jo äärimmäisyyksiin.
– Biisi kertoo tositapahtumiin perustuvaa tarinaa omassa elämässään pahasti hukassa olevasta sarjarakastujasta, joka vilpittömästi uskoo rakkauden parantavaan voimaan. Kuitenkin enemmän kuin rakastajaa päähenkilö etsii tietämättään äitihahmoa, jonka syliin käpertyä ja joka puhaltaisi kivun pois. Yksin eläminen on hänelle kauhistus, koska silloin hän joutuisi kohtaamaan sängyn alla majailevat möröt ihan itse silmästä silmään, Ahokas kertoo.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.