Kansainvälinen Pop-lupaus Roye laulaa uudella singlellään eron jälkeisistä unettomista öistä

22-vuotias Roye aloitti musiikkiuransa Oulussa esiintymällä osana bändejä ja myöhemmin ympäri Suomea sadoilla DJ-keikoilla. Kuvaaja: Benjamin Madetoja

Roye on nouseva pop-artisti, jonka tänään julkaisema Sleepless Nights -single kertoo pettymykseen päättyvästä ihmissuhteesta, kun itsessä heränneet voimakkaat tunteet osoittautuvat yksipuolisiksi. Roye, eli Roope Halonen, on kirjoittanut omakustanteisesti julkaistavan kappaleen yhdessä Severi Seppäsen ja Joona Moilasen kanssa.
Sleepless Nights kertoo siitä, kun oot elänyt yksin uskossa rakkauteen. Valvonut öitä odottaen ilmoitusta kännykän yläreunaan, että toinen lähettäisi viestin. Odottanut vastakaikua, jota ei sitten koskaan tullutkaan, Roye kuvailee.
Kappaleen tuottanut Roye kertoo tehneensä tuotannolliset valinnat niin, että biisiin kytkeytyvä tarina ja tunne nousevat kaiken keskiöön. Sleepless Nightsista rakentui siten kappale, joka kasvaa singer-songwriter-tunnelmista massiiviseksi rock balladiksi toisen kertosäkeen kynnyksellä. Mieleenpainuvat pop-melodiat taipuivat myös koskettavaksi akustiseksi versioksi, joka julkaistaan perjantaina 8.10.
22-vuotias Roye aloitti musiikkiuransa Oulussa esiintymällä osana bändejä ja myöhemmin ympäri Suomea sadoilla DJ-keikoilla. Vuonna 2019 Roye debytoi artistina, minkä jälkeen hän on tehnyt ahkerasti musiikkia niin Oulussa kuin Berliinissäkin, missä hän edisti uraansa ennen koronapandemian puhkeamista. Royen musiikki on herättänyt kasvavaa kansainvälistä kiinnostusta. Jo lähes 100 000 kuukausittaisesta kuuntelijasta suurin osa striimaa Royea Suomen ulkopuolella. YleX:n Uuden musiikin X ja Radio Helsingin Uusi ääni -ohjelmissakin esiteltyä Royea kannattaa pitää silmällä. Lisää uutta tuotantoa kuullaan tämän ja ensi vuoden puolella.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.