Sampsa Astalalta rokulipäivän ylistys! Letkeä Jos huvittaa -single on esimakua syksyn sooloalbumilta

Aiemmin tänä keväänä riemukkaan Kaikilla on taas kivaa -singlensä julkaissut Sampsa Astala jatkaa tänään julkaistulla uutuusbiisillään hyvissä tunnelmissa. Jos huvittaa -single on samalla osa tulevaa suomenkielistä debyyttialbumia, joka julkaistaan loppuvuodesta. Lordin riveissä viisuvoiton taputellut Astala on saanut biisin taakseen taidokkaan yhtyeen, josta löytyy tuttuja kasvoja myös niin Lordin kuin Waltarin ja nykyisen Dingonkin riveistä; mukana bändissä ovat myös Niko Hurme, Leena Peisa, Jani Hölli.
Jos huvittaa alkaa muhevalla bassokuviolla, joka määritteli myös koko biisin synnyn.
– Letkeä tunnelma toi heti mieleeni kesäfiiliksen ja sitä kautta aloin kirjoittamaan tekstiä. Kappale suositteleekin lämpimästi pitämään rokulipäivää kauniina kesäpäivänä, Sampsa tiivistää.
Suomeen rantautunet todelliset kesäpäivät ovat aina kortilla, joten niistä nauttimisen aika on juuri nyt.
– Kesästä pitää nauttia täysillä, koska se on aina liian lyhyt. Kesäkeikkojen välit vietän itse mökillä tekemättä juuri mitään. Sen normaalin mailasta puristamisen voi jättää sinne marraskuun synkkiin päiviin.
Sampsa Astala osallistui myös Jos huvittaa -biisin saksofoniosuuksiin Anne Tallgrenin rinnalla, ja mies on äänittänyt, tuottanut ja miksannut myös biisin itse omalla SMF-studiollaan.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.