Anna Inginmaan uusi single syleilee elämää sellaisenaan ­– Katso uusi musiikkivideo

Tummaääniseltä jazz-laulaja Anna Inginmaalta julkaistaan tänään sielukas single Rakastan tätä elämää. Seppo Kantosen säveltämä ja Timo Kiiskisen sanoittama, ilmavan aaltoileva kappale on lempeä vastaisku jatkuvan onnen tavoittelun kulttuurille.
– Tässä ajassa ajetaan helposti jatkuvan kasvun ideologiaa ja hyvänolon teollisuus on sitä mieltä, että meillä kaikilla pitäisi olla hyvä olo koko ajan. Se ei ole mahdollista. Elämä on ylä-ja alamäkiä joka päivä, joka viikko, joka vuosi. Siitä huolimatta ja ehkä juuri siksi; Rakastan tätä elämää, tarkentaa Inginmaa kauniin kappaleen taustoja.
Tänään julkaistaan myös tunnelmallinen Rakastan elämää -musiikkivideo, jonka on ohjannut Ilkka Vuorinen.
Anna Inginmaa nousi yleisön tietoisuuteen muutama vuosi sitten kriitikoiden ylistämältä Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen -levyltä. Omaleimainen Inginmaa tekee suomenkielistä, lyyristä vokaali-jazzia, jossa yhdistyy herkkyys sekä raaka ja sielukas tulkinta. Tulevalla levyllä kuullaan Inginmaan sävellyksiä ja tekstejä sekä myös Seppo Kantosen sävellyksiä, Timo Kiiskisen sanoituksilla, joita siivittää taidokkaan kokoonpanon musiikillinen synergia.
Tuleva albumi julkaistaan diginä, cd:nä ja LP:nä ja sen julkaisee Stupido Records. Julkaisun myötä Anna Inginmaa tekee myös keikkoja ja lisäksi aktiivinen artisti tuottaa omaa jazzklubia Kulttuurikeskus Vernissaan.

Keikat:

21.3. Korjaamo (Vintti), Helsinki (Levynjulkaisukonsertti)
3.4. April Jazz Club (Hotel Tapiola Garden), Espoo
7.4. G Livelab, Tampere
16.4. Kangasala-talo, Kangasala
17.4. Kulttuuritehdas Vernissa, Vantaa

 

 

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.