One Desirelta uusi musiikkivideo After You´re Gone -sinkusta

Jo yli kolme miljoonaa kuuntelua Spotifyssä kerännellä Hurt -singlellään kertaheitolla isolle kentälle heilahtanut One Desire julkaisee uuden Midnight Empire -albuminsa 10. huhtikuuta. Esimakua tulevasta saadaan After You’re Gone -singlen julkaisun myötä. Biisiin tehtiin myös musiikkivideo, joka on juuri julkaistu.
One Desire suuntaa jo ennen albumin julkaisua kiertueelle Eurooppaan ja Iso-Britanniaan The Night Flight Orchestran lämmittelijänä, ja tämä reissu alkaa kuudentena maaliskuuta.
Yhtye itse kuvailee tulevaa albumia edeltäjäänsä kypsemmäksi, mutta myös kokeellisemmaksi – silti unohtamatta melodisen hard rockin peruspilareita. After You´re Gone on mainio esimerkki tästä.
– After You´re Gone on laulu siitä, miten rakkauden jälkeen kaipaamasi ihminen tuntuu näyttäytyvän joka paikassa, kaikkialla mihin ikinä menetkin. Kyse on suuresta menetyksestä, Jimmy Westerlund kertoo.
– Tämä biisi on ehdottomasti One Desiren melodisinta osastoa, André Linman lisää.
Albumi äänitettiin parin vuoden aikana 2018–2019, mutta sen julkaisu venyi siksi, että osa biiseistä vaihtui vielä matkan varrella.
– Tämä biisi on vanginnut hyvin sen mitä me olemme ihmisinä, biisinkirjoittajina ja muusikoina. Mitä One Desire on nyt, vuonna 2020, Jimmy toteaa.

Kirjoita kommentti!

*=pakollinen kenttä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.