Relentless tarjoaa tukkavahaa, nahkarotseja ja katujen soundia

Relentless julkaisee uuden levyn perjantaina.

Perjantaina A Loving Memory –studioalbuminsa julkaiseva Relentless johdattaa jengin hulvattoman musiikkinsa lähteille julkaisemalla Heat of the Night -videonsa.
– Musiikkivideo on soitannan lisäksi ryyditetty kaikella oleellisella mitä rokkaavassa, yöelämään sijoitetussa biisissä kuuluukin olla: Loputon, hikinen yö, bissee, mimmejä… HOTN tihkuu tukkavahaa, nahkarotseja ja katujen soundi, laulaja-kitaristi Janne Tanskanen hihkuu.
Relentlessin riehakas musiikki on taidolla räätälöity tilkkutäkki, jossa jokaisella osasella on tärkeä roolinsa – vaikka noin muuten punkrockin, skan ja kontrabasson ei kuvittelisi välttämättä raikuvan samoilla lauteilla tötterötukkien heiluessa.
– Relentlessin repertuaariin on aina kuulunut myös ska- ja reggae-rytmejä, ja tässä on bändin uusin tyylinäyte. Biisin pohjana toimii jylläävä bassokuvio, joka yhdistyy tiukkaan tamppaus-komppiin. Tätä rytmiä on mahdoton hylkiä tai väistellä! Se vie mukanaan, Tanskanen lisää.
Tuleva studioalbumi on työstetty yhdessä No Shame -yhtyeen Sampsa Sarparannan kanssa, ja Relentless onkin ollut yhteistyöhön enemmän kuin tyytyväinen.
– Tälläiseen lopputulokseen levyn kanssa me ei oltas yksinään ikinä uskallettu. Sampsa kannusti koko ajan rohkeampiin valintoihin ja repi muutenkin paletin palasiksi, joka kerta kun luultiin, että se alkaa olla läjässä.

Kirjoita kommentti!

*=pakollinen kenttä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.